Home

Diensten

Portfolio

Contact

Stucwerk

De diverse soorten stucwerk zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. Zoveel keuze maakt het niet makkelijk om te bepalen voor welk type stucwerk u moet kiezen. Bekijk hier in welke soorten stucwerk wij gespecialiseerd zijn.

Wanden en plafonds

De diverse soorten stucwerk zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. Zoveel keuze maakt het niet makkelijk om te bepalen voor welk type stucwerk u moet kiezen. Bekijk hier in welke soorten stucwerk wij gespecialiseerd zijn.

Saus- en behangklaar stucen

– Sausklaar stucen

Alvorens een muur te schilderen dient er gecontroleerd te worden of deze schilder klaar is. Allereerst dienen oneffenheden verwijderd te worden. Vervolgens voor een mooi eindresultaat stucen wij de muur egaal. Dit zodat de wand er superstrak uitziet. Naast dat de muur geschikt is om te schilderen, kan deze ondergrond ook goed gebruikt worden voor behang- en tegelwerk. Wij kunnen ook uw plafonds saus klaar maken.

– Behangklaar stucen

De sleutel tot het succes van een goede en langdurige wandbekleding zit hem in het voor werk. We zorgen ervoor dat gaten en andere oneffenheden worden verwijderd. Pas dan kan er gestart worden met het stucen van de wand. Behangklaar stucen is iets goedkoper dan sausklaar stucen. Dit omdat bij behangklaar stucen de wanden iets minder glad gemaakt worden.

Sierpleisterwerk

– Spachtelputz

Éen van de meest bekendste en meest gekozen sierpleister is spachtelputz. Spachtelputz is een sierpleister met een redelijk grove structuur. Het is stootvast en kent een fijne tot grove korrel.

– Rustiekputz

Rustiekputz is een sierpleister met een grovere korrelstructuur dan spachtelputz. Deze variant staat bekend om de kleine groeven. Hierdoor heeft het een andere look en feel dan Spachtelputz.

– Granol stuc ook wel Structuurputz genoemd

Granol is te vergelijken met Rustiekputz. Dit patroon is alleen een stuk grover en is tevens de meest grove sierpleister. In deze vorm van stucwerk zijn er verschillende patronen aan te brengen op de muur.

Betonstuc

Kiezen voor een wandafwerking die bekend staat om zijn ijzersterkte structuur? Ga dan voor betonstuc. Betonstuc wordt steeds meer toegepast om een industriële, moderne of juist landelijke look te creëren. Naast dat het bekend staat om zijn verschillende soorten kent betonstuc vele voordelen.

Deze voordelen ontstaan door de unieke samenstelling. Betonstuc is slijtvast, naadloos en waterdicht. Doordat betonstuc een lastigere klus is en meer tijd vraagt als de andere afwerkingen ligt de prijs hoger dan de hierboven eerder genoemde stucsoorten.

Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten van betonstuc.