Home

Diensten

Portfolio

Contact

Tegelwerk

Wanneer u besluit te kiezen voor het plaatsen van steenwerk komt u er al snel achter dat u héél veel keuzes heeft. Diverse keuzes te maken in steensoorten en formaten. Bekijk hier in welk tegelwerk wij gespecialiseerd zijn.

Vloertegels

Vloertegels brengen de ruimte tot leven. Door de vele keuzemogelijkheden voor kleur, vorm en formaat zit er altijd wel een tegel tussen die past bij uw huidige of nieuwe interieur. In de meeste gevallen zijn vloertegels ook geschikt voor vloerverwarming. Vloertegels kunnen ook uitstekend op wanden geplaatst worden, ze lopen dan mooi naar elkaar over.

Wandtegels

Een wandtegel is de blikvanger van elke ruimte. De tegel is medebepalend voor de sfeer in deze ruimte. Door het plaatsen van grote wandtegels creëert u een moderne, strakke uitstraling en met kleine wandtegels een meer retro of klassieke stijl. Wandtegels zijn niet te plaatsen op de vloer. Dit heeft te maken de dikte en een andere stijfheid dan vloertegels.

Natuursteen

Door het plaatsen van natuursteen geeft u een natuurlijk gevoel aan de ruimte. Natuursteen zorgt daarnaast voor een unieke en luxe uitstraling.

Doordat de tegels rechtstreeks uit de natuur komen zijn geen twee tegels hetzelfde. Natuursteen zorgt voor een unieke en luxe uitstraling. Deze steensoort is zowel voor op de vloer als op de wand geschikt. Bij goed onderhoud gaat natuursteen levenslang met u mee. Natuursteen is een steensoort die ook goed warmte kan vasthouden.

Mozaïek

Mozaïek tegels zijn een lust voor het oog. Met het plaatsen van deze tegel zorgt u voor een klassieke en luxe uitstraling die tijdloos is. Mozaïek tegels worden voornamelijk geplaatst op wanden. Uiteraard is het ook mogelijk een mozaïektegel op de vloer te laten leggen. Doordat mozaïektegels niet dezelfde dikte hebben als wandtegels, moeten wij eerst een goede onderlaag aanbrengen om het dikte verschil te compenseren. De tegels zijn te verkrijgen als mozaïekmatjes en als mozaïektegels.

Steenstrips

Met steenstrips kunt u elke sfeer creëren zoals u zelf wilt in welke ruimte dan ook. Hier komen alle steensoorten bij één, alleen dan op een strip. Er kan een keuze gemaakt worden uit bijvoorbeeld baksteen, natuursteen, marmer, hout en zelfs mozaïek is mogelijk. Ook kan je een wand een 3D effect geven door het plaatsen van steenstrips. De strips worden voornamelijk op de badkamer en/of de keuken geplaatst op zowel vloer als wand.  Doordat ze eenvoudig op maat te knippen zijn kan er erg secuur mee gewerkt worden.

Hexagon

Deze zeshoekige tegel wordt ook wel honinggraattegel genoemd. Met deze tegel creëert u een levendig en speels effect. De Hexagon tegel  is zowel als vloer- en wandtegel te verkrijgen. Door te spelen met verschillende kleuren en formaten kunt u het door u gewenste effect creëren. De tegel is in elke ruimte te plaatsen en verkrijgbaar als losse tegel en als matje. De tegelmat is gemakkelijk in gebruik en daardoor sneller te plaatsen dan losse tegels.